Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Hírek

Egerszalókról lengyelül és szlovákul is

Ha vannak lengyel és szlovák  ismerőseik értesítsék őket, hogy elkészült a Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület turisztikai weboldalának a lengyel és a szlovák nyelvi változata.

Így most már négy nyelven ( magyar, angol, lengyel, szlovák) tájékozódhatnak az érdeklődők a Gyógyvizek Völgyének településeiről. A honlapon megtalálják a térség fürdőit, a rendezvényeket, a látnivalókat, a túraajánlatokat, választhatnak pénztárcájuktól függően a négycsillagos wellness szálláshelyektől a kis falusi vendégházakig. Akár ajánlatot is kérhetnek közvetlenül a szállásoktól. Megtalálják a nagyobb szálláshelyek akciós csomagajánlatait, az éttermeket, pincéket. Egyszóval mindent, ami egy kis pihenés, vagy hosszabb nyaralás tervezéséhez szükséges.

Az oldal eddigi látogatottsága elérte a 104 ezret, mely a 2017-es évhez képest 56 %-os emelkedést jelent. Az oldalmegtekintések száma 325 ezer ( 62 %-os emelkedés) Eddig a látogatók 92 %-a magyar nyelvű volt, de az új nyelvi mutációktól a lengyel és szlovák ill. a cseh látogatók számának jelentős bővülését várjuk.

A kereskedelmi szálláshelyek külföldi vendégeit nézve a lengyel, szlovák, cseh és román vendégek aránya a legtöbb. Viszont a növekedés nem biztos, hogy ott fog realizálódni, mert  a saját felmérésünk alapján ez a vendégkör szívesebben választja a kisebb szálláshelyeket, falusi vendéglátókat.

Ha Egerszalókra, Demjénbe vagy Egerszólátra terveznek utazást előtte mindenképp keressék fel oldalunkat! www.gyogyvizekvolgye.hu

 

 

 

Látnivalók

Fürdők

Szállások

Programok

Videó

Csomagajánlatok