Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Hírek

Éljen vele!

Ha a Gyógyvizek Völgyében jár kérje a turisztikai kedvezmény kártyát szállásadójától.

Számos kedvezménnyel várjuk az Egerszalókon, Demjénben, vagy Egerszóláton megszálló vendégeinket.

MI IS AZ A GYÓGYVIZEK VÖLGYE VENDÉGE KÁRTYA?Egy plasztik kártya, mely kedvezmények felhasználására jogosít, sorszámmal ellátott turisztikai kártya, amely nem hitelkártya és nem fizetőeszköz.

MIRE JÓ A GYÓGYVIZEK VÖLGYE VENDÉGE KÁRTYA?

A kártya felmutatója a feltüntetett elfogadóhelyeken kedvezményes szolgáltatások igénybevételére jogosult.5-50 % közötti kedvezményekben részesülhet. A kártya felhasználható a megjelölt fürdőkben, pincékben, éttermekben, és egyéb szolgáltatásokra.  Az elfogadóhelyek listáját kérje a szálláshelyén, vagy a www.gyogyvizekvolgye.huoldalon is megtalálja. Az elfogadóhelyeken egységes matrica került kihelyezésre.

HOL, HOGYAN JUTHATOK HOZZÁ A KEDVEZMÉNYKÁRTYÁHOZ?

Kedvezménykártyáját kérje megérkezésekor a szálláshelyen. A kártyát az Egerszalókon, Demjénben vagy Egerszóláton legalább 1 éjszakára megszálló vendégek ingyenesen kapják a szálláshelyen.

MEDDIG ÉRVÉNYES A KÁRTYA ÉS KI HASZNÁLHATJA?

A Kártya az Ön itt tartózkodása idejére érvényes, az elutazás időpontjáig.  Kijelentkezéskor a kártyát le kell adni a szálláshelynek. A kártyát ingyenesen kapja a vendég, de a szálláshely kauciót kérhet, melyet elutazáskor visszaad.

Kellemes itt tartózkodás kívánunk!

A kártya elfogadóhelyeinek listáját itt találja.

 

 

 

 

Látnivalók

Fürdők

Szállások

Programok

Videó

Csomagajánlatok