Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Hírek

Virágos porták és a Gyógyvizek Völgye legjobbjai

Átadták a Gyógyvizek Völgyének virágos portája és a Gyógyvizek Völgye legjobbjai díjakat augusztus 29-én Egerszalókon.

A Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület idén második alkalommal hirdette meg a falusi vendégházak részére a Gyógyvizek Völgye legszebb portája mozgalmat. A versenyre Egerszalók, Demjén és Egerszólát vendégházai jelentkezhettek.

A felhívásra legtöbben Demjénből jelentkeztek, és a tavalyihoz képest a megmérettetésre várók száma is emelkedett. A zsűri augusztus elején tekintette meg a takaros vendégváró portákat és a díjátadó ünnepségre az egerszalóki Szüretindító Bortúra keretein belül került sor.


A „Gyógyvizek Völgye legszebb portája 2015.” címet a Margaret vendégház kapta Egerszalókon, 

a„Gyógyvizek Völgye legápoltabb zöld felületű virágos portája 2015.”címet a Bodza vendégház nyerte el Demjénből,

a „Gyógyvizek Völgye ápolt virágos portája 2015. " címet a Pásti vendégház nyerte szintén Demjénből.

A zsűri különdíjjal jutalmazta a demjéni Levendula Park és Apartmanházat a letisztult formavilág, eszköz és virágkihelyezések miatt, így ők a „Gyógyvizek Völgye ötletes virágos portája 2015.” címet vehették át. A nyertesek virágvásárlási utalványt míg a verseny többi résztvevői emléklapot és oklevelet vihettek haza.

 

Gyógyvizek Völgye legjobbjai 2014-ben

A Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület tagjai között tarthatja számon Egerszalók, Demjén és Egerszólát legtöbb turisztikai vállalkozását. Immár már második évben díjazza a tagjai közül a kiemelkedő vendégforgalmat lebonyolító szálláshelyeket kategóriánként, valamint a legdinamikusabban fejlődő települést.

A 2014 évi egy ágyra jutó befizetett IFA alapján díjazásban részesült: Egerszalókon a Saliris Resort & Spa és Konferencia Hotel****,  a Villa Apartman, a Vintiamo Vendégház, és Demjénből a Hotel Cascade Resort & Spa****,a Tímea Vendégház.

A legdinamikusabban fejlődő település címét az idén Demjén község kapja meg, ahol a vendégéjszakák száma az előző évihez képest 27%-al emelkedett.

A TDM Egyesület a közösségi oldalán szavazást indított a nyár folyamán, ahol a legjobb szálláshelyekre, legjobb rendezvényekre és borászatokra lehetett szavazni.

A közönségszavazatok alapján a legjobb borászat kategóriában a Hablik Pince – Egerszalók, a Gyógyvizek Völgye legjobb rendezvénye az Egerszalóki Pünkösdi Tor-Túra, a legjobb szálloda a  Saliris Resort & Spa és Konferencia Hotel****, a legjobb panzió a  Thermál Panzió – Egerszalók, a legjobb vendégház és apartman a Gerendás vendégház - Demjén lett.
Ezen elismerő oklevelek átadása a Szüretindító Bortúrán történt Egerszalókon augusztus 29-én.

Gratulálunk a nyerteseknek. A továbbiakban is folytatni kívánjuk az Egyesület tagjainak elismerését és a versenyek, szavazások meghirdetését. Ezzel is ösztönözve a vendégforgalom növekedését és az elégedett vendégek számának emelkedését.

 

 

 

Látnivalók

Fürdők

Szállások

Programok

Videó

Csomagajánlatok