Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Hírek

Ép testben ép lélek! Magyar Falu Program

 Örömmel számolunk be arról, hogy a Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület sikeresen pályázott a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap ( 2020) támogatására. 

A civil szervezetek eszközbeszerzésének támogatására kiírt pályázaton a "Környezettudatos és hatékony települések közötti kapcsolat a Gyógyvizek Völgyében" című projekt 1.995.000 Ft támogatásban részesült.

A támogatásból az Egyesület hatékony marketing tevékenységét és a kapcsolattartást kívánjuk elősegíteni. Az Egyesület működési területe három település: Egerszalók, Egerszólát és Demjén. A támogatásból elektromos rásegítésű kerékpárokat szereztünk be, 8 db-ot. Ezekkel a kerékpárokkal a kollégák és az egyesületi tagok napi munka végzése, a kapcsolattartás, az információ nyújtás sokkal hatékonyabb, költségkímélőbb lehet. Emellett a szemléletformálás is célunk, hiszen az aktív turizmus, az egészséges és környezettudatos életmód kiemelkedően fontos itt a Gyógyvizek Völgyében. Mind a vendégek, mind a helyi lakosság számára szeretnénk példát mutatni, ill. ösztönzést adni az egyre bővülő kerékpárút hálózat használatához. Néhány éve készült az Egerszalók – Demjén összekötő kerékpárút, valamint az idei évben került átadásra az Egerszalók – Eger összekötő kerékpárút. Így már a legközelebbi város, Eger is könnyedén elérhető az 5 km-es út segítségével. Akár közös kerékpártúrák is szervezhetők a környékbeli látnivalókhoz, mivel így már senkinek nem okoz problémát a hegyek-völgyek közötti tekerés. Bízunk benne, hogy jó példával tudunk szolgálni az ide látogatóknak és a helyieknek is.
 
Támogatóink:
 
 

 

 

 

 

Látnivalók

Fürdők

Szállások

Programok

Videó

Csomagajánlatok