Text Size
Európai Regionális fejlesztési Alap
 

Hírek

Szalóki Borséta és Borkorcsolya nap

Október 26-án várunk minden gasztronómia és bor iránt érdeklődőt, nézelődőt, kóstolót.

Egy helyre gyűjtjük a térség legjobb borait és hozzá házi borkorcsolyákat kínálunk. Megkóstolhatják akár az egri csillagot, a bikavér fehér párját, vagy az idei rose borokat, és a testes vöröseket. A borkorcsolyák között pedig lesz minden, amit csak el tudnak képzelni egy kis borozás közben: sajt, kolbász, kencék, túrós, gombás falatok, édes sütik, kelt tészták. Helyben frissen vaslapon készülnek húsos lepények és házi húzott rétes.

A helyszín Egerszalókon a Sáfránykert, itt a fedett terasz ad otthon a borudvarnak. Egész nap élőben zenél NZV - Nagy Zoltán Vilmos gitáros.

A gyerekeket szőlős-boros kézműves foglalkozások, traktoros fotózkodó, helyi termékek vására várja.

15 órától egy Borsétára invitálunk mindenkit, amikor is a borászokat a saját "rezidenciájukon", a pincéjükben lehet meglátogatni és ott helyben megismerkedni az adott pince és a szakmai rejtelmeivel. Látogassák végig velünk a 6 pincét, pohárral és egy sajttállal a kézben. A séta végén a záró party élőben zenél Gavrucza-Nagy László gitáros. A sétán résztvevők és a borkorcsolyára szavazók között sorsolunk. Értékes nyeremények.

A sétára érdemes előre regisztrálni!

Ezen a napon újra jár a Tücsökbusz, mellyel kényelmesen végig nézhetik a falut. Indulás a Sáfrány utca végében lévő Mesebarlangtól 12,13,14,15 órakor.

Részletek itt

 

 

 

 

Látnivalók

Fürdők

Szállások

Programok

Videó

Csomagajánlatok